vrijdag 14 oktober 2011

just returned from a little trip to India!

Met dank aan mijn Indiase collega Bala hebben wij vanmiddag weer heerlijk Indiaas geluncht! Ghana is geen uitzondering op de rest van de wereld qua de aanwezigheid van Indiers in IT projecten: er zijn er veel en dus ook veel Indiase restaurants. Hierbij een paar pica's van onze lunch en ons sub-team in onze Ghanaian Friday Outfit:)

mmm lekker

Er is iig 1 overeenkomst tussen Ghanezen en Indiers: beide eten comfortabel met hun hand:)

Bala, myself en SunShik in onze Ghanaian Friday outfit op ons kantoor

Casual Friday = Ghanaian Friday

... en daar doe ik natuurlijk vrolijk aan mee!
Deze week heb ik een ghanees pakje laten maken, geheel op maat voor omgerekend 15 euro. Ik dacht, wel leuk als ik het ook thuis nog eens aan kan dus ben niet voor de  'full dress' gegaan (zoals mijn collega heleen, zie foto) maar voor een shirt en rokje.

Zie hierbij het resultaat!

Dit weekend gaan we richting het westen, we zullen twee slavenforten gaan bekijken, door het regenwoud wandelen en chillen op het strand. Heb er super veel zin in!

zondag 9 oktober 2011

weekend trip into the jungle

Na een gezellige bbq vrijdagavond bij onze lodge was het zaterdagochtend heel vroeg toen we om 6u sochtends vertrokken richting het oosten van Ghana (Volta Region)!

Heel leuk om een weekend met het hele team weg te zijn: we hebben genoten van de mooie natuur en daarnaast was het goed voor de teambuilding. 

Ik zal zo direct een aantal foto's van onze trip uploaden!